Arkana biedt neurocosmetica - de toekomst van effectieve huidverzorging. Onze innovatieve aanpak is gebaseerd op neurotransmitters als het hoogste niveau van cosmetologie. Deze neurofilosofie staat garant voor unieke en effectieve behandelingen op de schoonheidsmarkt.

Het brede assortiment van Arkana maakt dat ons aanbod geschikt is voor alle soorten en behoeften van huid, leeftijd en huidproblemen. Van de meer dan 200 producten op basis van meer dan 70 originele cosmetische formules, vindt iedereen wel een product dat aan zijn verwachtingen voldoet.

Arkana neurocosmetica bevatten geen kunstmatige toevoegingen of verbeterende middelen zoals stoffen van dierlijke oorsprong, petroleumderivaten, irriterende detergenten en parabenen. Een perfecte samenstelling van innovatieve en actieve stoffen maakt ze biocompatibel met de behoeften van de meest veeleisende huidtypes.

Momenteel is enkel de cannabis therapy MD behandeling mogelijk in ons instituut.

 

Cannabis Therapy MD

De eerste professionele en legale biotherapie voor cannabis. De natuurlijke herstelbehandeling is gebaseerd op cannabidiol en hennep- en maanzaadolie, die allemaal de huid op 3 niveaus herstellen. Cannabidiol (CBD) imiteert de functies van endocannabinoïden, die van nature in het menselijk lichaam voorkomen en ontstekingsremmende, pijnstillende en genezende effecten hebben. Cebidiol ™ is een revolutie in CBD-producten. Dankzij meerlagige bollen is de stof stabiel en komt de hele dag geleidelijk in de huid terecht. Hoge concentraties hennep- en maanzaadolie bieden een bron van onschatbare EFA's, die de hydro-lipidenlaag herstellen en ontstekingsremmende eigenschappen hebben. De lijn is ontworpen voor mensen met een overreactieve en disfunctionele huid waarvan de beschermende barrière en normale functies verstoord zijn. 

 

 

Phyto Fenol Peel

De set bevat:
5 ml Phyto Fenol Peel
5 ml 5% Retinol Mask

VOORAL AANBEVOLEN VOOR THERAPIEËN MET HET
DOEL VOOR:
• glans- en verjongingsbehandelingen
• verwijdering van beeld-verouderingseffecten
• originele glansformule
• pH 2,5
• op plant-gebaseerd scrub-alternatief met fenol
• makkelijk en snel aan te brengen (30 minuten)
• comfortabele afschilfering
• één set voor één behandeling
• aankoop voor een specifieke aanvraag van de klant is mogelijk
• volledige activiteit dankzij de verpakking die luchtdicht en voor eenmalig gebruik is
• behandelingsdocumentatie (medisch onderzoek en toestemming voor behandeling)

 

 

PRP-like Therapy

Geïnspireerd door een regeneratief medicijn de PRP-achtige therapie met het plasma verbeteringseffect geeft een niet-invasieve alternatief voor processen voor het verrijken van het plasma met bloedplaatjes. Het is gebaseerd op de W3-peptide activiteit en de GHK-Cu peptide dat het gezicht een ander model geeft en zijn verjonging hersteld. Het is een shock-therapie voor een verjongingscomplex van rijpe huid met beeld-veroudering, aangebracht als onderdeel van voorkoming van anti-veroudering of na invasieve processen die een versnelde regeneratie vereisen. Gecombineerd met de andere MD-esthetische lijnen, geeft het spectaculaire effecten.

 

 

Bo2Look Therapy

Dit is een revolutionaire dermo-esthetische therapie met gepatenteerde neuro-peptide XEP™- 018, wat de mimic vermindert. Rimpels op een niet-invasieve manier Zijn actie is gebaseerd op ontspanning van de gezichtsspieren die verantwoordelijk zijn voor de vorming van de uitdrukkingslijnen. Het is een veilige en niet-invasieve behandeling die botox-achtige effecten garandeert en een heel natuurlijke verschijning geeft zonder dat er geïnjecteerd hoeft te worden.

 

 

Carbo Therapy

Deze originele behandeling met carboxy-therapie effecten combineert een actieve vorm van xymenyne zuur, arginine en
opnieuw modellerende peptide. Xymenyne zuur en arginine verbeteren de micro-circulatie, vergroot de zuurstoftoevoer
van de huid en vergroot zijn voeding. Zij promoten en passen weefsels aan, herstellen de goede vorm, stevigheid en soepelheid
ervan Deze effecten worden gestimuleerd door een speciale peptide met eigenschappen die het ovale gezicht
herstellen en verbeteren in de „V“-zone. Het is een perfect, niet-invasief alternatief voor draad-bevorderingen.

 

Transform HA Therapy

Dermo-cosmetische therapie met transformerend hyaluron zuur ingekapseld in een elastisch vervormbaar dragersysteem. Het uitzonderlijk klein formaat van de dragers en hun vervormbare schil maakt het mogelijk voor hyaluron zuur om in de epiderme laag in te dringen en de dermis te bereiken. Dat is waar het zuur bindt en water gedurende een lange tijd vast houdt, het effect van grondige hydratatie geeft, toegenomen huid dichtheid en soepelheid en met fijne lijnen gevuld.

Contact Puur Welzijn

Telephone: 0494 87 59 94
Email: puurwelzijn@outlook.be
Website: puurwelzijn.be

Lille Dorp 22
3910 Pelt
België

Btw : BE 0640.652.732

Openingsuren

maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 12:00
zondag
Gesloten