CASMARA COSMETICS ontwikkelt, in een eigen laboratorium, sinds 1974 een deel van de meest exclusieve cosmetische behandelingen die over de hele wereld worden gebruikt. Onderzoek naar cosmetische huidverzorging bevindt zich al jaren op het snijvlak van de wetenschap en met de introductie van de ActivatorPen wordt de categorie cosmetische apparaten uitgebreid. Naast een aantal inmiddels iconische producten biedt Casmara Beauty Professionals de mogelijkheid om de meest avantgardistische technieken te gebruiken om zo een extra bijdrage te leveren aan de toch al indrukwekkende resultaten van hun professionele cosmetische behandelingen. Voldoen aan de trends en eisen van een markt in deze categorie is een uitdaging want ontwikkelingen volgen elkaar in een verbluffend snel tempo op. Dit alles om het werk van professionals te optimaliseren, waardoor ze meer resultaten kunnen behalen in een kortere tijd. Dit blijkt een duidelijke meerwaarde te zijn in een wereld waar tijd het kostbaarste goed is.

 

CASMARA PROFESSIONAL
ADVANCE TECHNIQUE
ACHTERGRONDINFORMATIE

In 1995 creëerde Dr. Desmond Fernandes het eerste microneedling apparaat volgens eerder door wetenschappers beschreven principes met betrekking tot onderzoek op littekens. Hij ontwikkelde een trommelvormig apparaat bedekt met kleine
naalden om zo micro-wondjes in het oppervlak van de huid te maken, zodat het regeneratiemechanisme geactiveerd werd met als gevolg een verbetering van rimpels, elasticiteit en stevigheid. Jaren later werd de techniek verbeterd en deden elektrische apparaten hun intrede, waardoor we de micropunctuur nauwkeurig konden instellen op diepte en snelheid en in staat waren om het proces beter te beheersen. Sindsdien zijn er vele wetenschappelijke proeven uitgevoerd die beschrijven hoe microneedling precies werkt bij verschillende huidproblemen, zoals littekens, donkere vlekken of rimpels.

 

TECHNISCHE BASIS

Microneedling is een minimaal invasieve techniek die op een veilige en gecontroleerde wijze, meerdere micropuncturen in de huid creëert en hiermee al vanaf de eerste sessie spectaculaire resultaten bereikt. Microneedling is een combinatie van twee processen: Aan de ene kant wordt een gecontroleerde huidverwonding gemaakt hetgeen de nieuwvorming of proliferatie en re-modellering stimuleert. De reactie is dat cellen zichzelf herstellen en activeren, terwijl de productie van de endogene groeifactoren zoals collageen en elastine worden gestimuleerd. Om deze reden wordt het ook wel CIT- of collageen-inductietherapie genoemd. Aan de andere kant is de barrièrestructuur van de huid gebroken en vormen zich microkanaaltjes die een diepe penetratie van specifieke werkstoffen van de producten, die tijdens de sessie worden aangebracht, mogelijk maakt. Deze werkstoffen glijden door de kanalen, via de epidermis naar de dermis. Een en ander is afhankelijk van de huiddikte en de naaldlengte. Met andere woorden: een tijdelijke verandering wordt mechanisch aan de huid toegebracht om de actieve ingrediënten te helpen absorberen, waardoor hun werking wordt verbeterd.
Het is een minimaal invasieve techniek met een zeer lage ratio van bijbehorende complicaties. Een licht erytheem (roodheid) is gebruikelijk, duurt 24-72 uur en herstelt zonder speciale zorg, zodat men de normale werkzaamheden gelijk weer kan hervatten.

 

RESULTATEN

 • STIMULEERT de aanmaak van collageen en elastine
 • VERBETERT de structuur van het ondersteunende bindweefsel van de huid
 • VERHOOGT de stevigheid en elasticiteit
 • STIMULEERT de productie van groeifactoren en celregeneratie
 • VERMINDERT rimpels en expressielijnen
 • VERVAAGT donkere en kleine vlekken.
 • STIMULEERT het uiterlijk van striae en littekens
 • VERMINDERT de poriegrootte
 • STIMULEERT de haargroei bij alopecia- en voorkomt voortijdige haaruitval
 • VERBETERT een diepe penetratie van de actieve ingrediënten door de synergetische toepassing

 

ONGELOFELIJKE RESULTATEN BINNEN DE KORTSTE TIJD

Binnen de steeds sneller wordende levensstijl van vandaag, waar we alles uit elke minuut willen halen, zijn mannen en vrouwen op zoek naar de meest effectieve resultaten in de kortste tijd. Er is daarom een groeiende vraag naar protocollen die sterk zichtbare resultaten bieden vergelijkbaar met resultaten die worden behaald met medisch-esthetische behandelingen maar dan zonder dat ze de dagelijkse levensstijl verstoren. In antwoord op deze vraag presenteert CASMARA exclusief de volgende generatie microneedling apparatuur met een autonoom productsupplysysteem. Dit is een techniek die zeer effectieve resultaten combineert met een minimaal invasieve- en complicatievrije techniek, waardoor klanten direct na de behandeling hun dagelijkse bezigheden weer kunnen oppakken.

 

KENMERKEN VAN DE ACTIVATORPEN

 • Verticale punctuurtechnologie voor schone en veilige puncturen
 • Autonome productlevering
 • Vier afneembare naaldtips om uit te kiezen:
  o 12 en 36 naalden (gezicht)
  o 42 (lichaam)
  o nano (pigmentatie)
 • Vijf verstelbare snelheden:
  o 5.500 rpm = 90 per seconde
  o 6.500 rpm = 110 per seconde
  o 7.500 rpm = 125 per seconde
  o 8.500 rpm = 140 per seconde
  o 9.500 rpm = 160 per seconde
 • Gecontroleerde en verstelbare dieptes:
  o 0,2-2 mm
 • Draadloos:
  o 2 uur oplaadtijd en 2-3 uur batterijduur
 • Dankzij de verschillende koppen en instelbare snelheid en diepte-opties, kan het protocol volledig worden aangepast op de behoefte van de klant.

 

VOORDELEN VAN DE CASMARA ACTIVATORPEN

Het exclusieve autonome bevoorradingssysteem van de ActivatorPen zorgt ervoor dat de werkstoffen gelijkmatig vrijkomen tijdens de aanmaak van de micropuncturen. De ActivatorPen heeft een spuit op het bovenste gedeelte van het apparaat, waar de vloeistof zich in bevindt. Professionals kunnen de gewenste hoeveelheid vloeistof bepalen met behulp van twee knoppen voor een optimale penetratie van actieve ingrediënten.

Contact Puur Welzijn

Telephone: 0494 87 59 94
Email: puurwelzijn@outlook.be
Website: puurwelzijn.be

Lille Dorp 22
3910 Pelt
België

Btw : BE 0640.652.732

Openingsuren

maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 12:00
zondag
Gesloten